Om företaget

Företaget Piteå Elmotorservice föddes 2009, men kompetensen har vi sedan länge.

Vi söner fick lära oss hantverket av vår far Göte Öhlund som grundade lindningsverkstaden Piteå Elektrolindning. På den tiden ett familjeföretag till 100%, där alla utom hunden arbetade. Idag är vi fortfarande ett stabilt familjeföretag, nu i andra och tredje generation.

Fars arv förvaltar vi med respekt. Väl genomförda uppdrag är vår stolthet och den återkommande kunden är vårt kvitto. Vår långa erfarenhet gör oss både grundliga och snabba. Vi sätter alltid er kunder i centrum och finns till hands när ni behöver oss, alla dagar, dygnet runt. Vi erbjuder kompetens och service som garanterat ökar er effektivitet.

Omlindning av elmotorer är vår specialitet, här är vi experterna! Omlindning och reparation av elmotorer och generatorer är ett svårt hantverk som kräver lång utbildning och erfarenhet. Det har vi. Piteå Elmotorservice underhåller och reparerar alla på marknaden förekommande elmotorfabrikat. I vår välutrustade verkstad på Hedens Industriområde i Öjebyn har vi den kapacitet som krävs.

Våra kunder återfinns främst bland industri- och serviceföretag, men även kommun nyttjar den erfarenhet och kompetens som ryms inom företaget.

Vi fortsätter föra traditionen vidare och har nu expanderat med ett dotterföretag i Kiruna, Elmotor i Norr AB. Här arbetar vi mot Malmfälten med LKAB som största kund.

PITEÅ ELMOTORSERVICE