Tjänster

Ring – resten sköter vi! Så enkelt är det att anlita Piteå Elmotorservice.

När ni vänder er till Piteå Elmotorservice får ni hjälp av erfarna och kompetenta specialister. Vi är den grundliga och snabba samarbetspartnern med både akut service och smarta helhetslösningar.

Vi är en fullserviceverkstad som erbjuder underhåll, omlindningar och reparationer av alla slags elmotorer samt reparationer och service av generatorer, elverk, kuggväxlar, trummotorer, likströmsmotorer, pumpar och torkar.

 

PITEÅ ELMOTORSERVICE

Kabelgatan 9
943 31 ÖJEBYN

Tel: 0911-91930

info@pitea-elmotorservice.se

N

ELMOTORER

Omlindning av elmotorer är vår specialitet, här är vi experterna! Vi kan hantverket till perfektion. Piteå Elmotorservice underhåller och reparerar alla på marknaden förekommande elmotorfabrikat. Vibrationskontroll används både som förebyggande samt avhjälpande underhåll och vi gör vibrationsmätning på alla motorer vi arbetar med. I egen välutrustad verkstad på Kabelgatan i Öjebyn har vi kapacitet att linda om motorer med en effekt på upp till ? kW.

N

GENERATORER OCH ELVERK

Här vill vi arbeta med stora grejer, elverk från 1 ton och uppåt passar oss perfekt.

N

TORKAR

Virkesindustrins stora torkar behöver mycket underhåll. Vi har specialisten som vet vad som behövs för att säkra drift.

N

PUMPAR

Service och reparation av pumpar är ett skitjobb som vi tycker att ni ska slippa! Vi har specialkunskaperna och utför service samt laseruppriktningar och reparationer av alla på marknaden förekommande pumpar.

N

FÖRSÄLJNING

Piteå Elmotorservice är återförsäljare av elmotorer från SIEMENS, VEM och BEVI samt pumpar från Grundfos och Grindex, men vi kan leverera alla märken.